Be You Own Valentine

Be You Own Valentine

Drømmer du om at bruge mere tid på dig selv og det du godt kan li’?  Lige tage de ekstra 20min på badeværelset ALENE. Lige give dig selv bare en lille del af den opmærksomhed du giver alle dem omkring dig ?

Så vil jeg virkelig opfordre dig til at tage denne lille kærlighed udfording op :

                                                       BE YOUR OWN VALENTINE

Vær mod dig selv som du er ved alle dem omkring dig – hver dag år efter år. Jeg gentager blot hvad du allerede ved – nemlig ilt masken på først. 

Det er i virkeligheden så simpelt og samtidigt så kompliceret .

Hvorfor er det så SVÆRT for de fleste af os i hvertfald at tage os selv lige så alvorligt som vi tager vores nærmeste alvorligt ? 

Jo ser du – vi bærer alle sammen en historie fra vores barndom – og vi har på den ene eller den anden måde lært at tilpasse os vores omgivelser – forældre, søskende, klasselærer , kammerater sov.

OG nogen af os – ( JEG  INKLUSIV-) har været “rigtig gode” til at tilpasse så vi kunne få den plads i vores relationer der gjorde vi fik kærlighed ,følte os set & mødt eller måske blot ikke gjort forkerte ved skæld ud , vold and anden grænsoverskridende adfærd.

Vi har lært, at for at være en del af fællesskabet  ( som er alle menneskers dybeste behov) måtte vi være på en bestemt måde. At det blot at være den VI er ikke er nok.

Og igennem livet fjerner vi os stille og roligt fra den vi er. Og vi glemmer at den rene væren er den vi skal elskes for , det er vores væren VI SELV SKAL ELSKE.

Så smukke sjæl,- du er lige præcis som du skal være , du skal elske dig selv lige som du er ! OG NEJ det betyder IKKE du ikke må gøre noget ud af dig selv – være givende og kærlighed – det betyder blot at du ikke behøves det for at være elsket.

OG VIGTIGST i dette budskab – ELSK DIG SELV HELT.

 Så BE YOUR OWN VALENTINE . hver dag , år efter år. 

Vær mod dig selv som du er for din næste.

Se videoen og få en nem øvelse til at støtte dig på din rejse.

 

Lys & kærlighed & Happy Valentines.

Luise

 

 

GRATIS GUIDE

TIL MERE NÆRVÆR

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg din gratis guide med det samme.