Om Luise

Jeg er af den overbevisning, at livet er den vigtigste skole og uddannelse af dem alle. Og jeg har siden, jeg var barn søgt viden og svar i litteratur og utallige steder i verden om vores indre liv og vores formål med i det hele taget.

Jeg har draget mine største erfaringer af et liv levet med mange ekstremer, udfordringer og med nysgerrighed og vilje har jeg taget hver en udfordring som endnu et skridt mod en større bevidsthed.

En bevidsthed om livets lunefulde sider og om, hvordan vi kan forandre vores liv og vores syn på livet ved at forbinde os til vores indre sandhed.

Jeg har lært at lytte til den evige, ærlige klang, der bor i mig (og som også bor i dig) – og jeg lader mig guide og guider dig herfra.

Mit liv har også bragt mig 4 skønne børn. De to har jeg selv båret og de andre to kom med det ægteskab, jeg virkelig skulle lære noget af.
Så jeg kender til det moderne liv med vores og dine børn, at være mor og bonusmor, og alle de følelser der følger med det. Jeg forstår mig på børn(og voksne) med særlige behov, og jeg hører deres inderste stemme og ser deres lys.

Jeg blev i 2013 Certificeret Integrativ terapeut og coach. Og jeg er certificeret Supervisor – da det hele store billede altid har optaget mig meget. Hvad der sker i det ubevidste felt, er der, vi for alvor finder svar. Og kunsten at gøre det ubevidste – bevidst er blevet mit livs kald.

Jeg er også certificeret i Energetisk Formidling. Samt et hav af workshops.

Jeg slutter hvor jeg startede – den største lære af dem alle er livets skole. Deraf kommer titlen Lifeadvisor.

Jeg vil glæde mig til at guide og støtte dig til en større bevidsthed om din inderste stemme. Hjælpe dig til at se dit eget lys og støtte dig i at skinne som aldrig før.

Lys & Kærlighed

Luise

GRATIS GUIDE

TIL MERE NÆRVÆR

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg din gratis guide med det samme.